matcha ledai

Veganiškų matcha ledų receptas

Recepto autorė Viktorija iš @barska_puodai

Matcha arbata – ypatingas japoniškas ingredientas, labai populiarius šiuolaikiniuose desertuose. Matcha desertuose išlaiko savo spalvą ir aromatingą poskonį.

Šis matcha ledų receptas draugiškas figūrai, mėgstantiems saldžiai rekomenduojame kokosų pieną keisti į kondensuotą pieną, tačiau tuomet mažiau jausis matcha skonis.

Ledams reikės:

▪3 šaldytų griežinėliais bananų

▪Kokosų pieno skardinėje

▪1,5 v.š Yugen Tea kulinarinės matcha arbatos

▪Sauja migdolų drožlių

➡️ Bananus, kokosų pieną, migdolų drožles sutrinti elektriniu trintuvu, įberti kulinarinę matcha, gerai išmaišyti ir dėti į šaldymo kamerą. Lengviau nebūna.

Daugiau gardžių receptų rasite @barska_puodai Instagram paskyroje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *