Recepto autorė Viktorija iš @barska_puodai
Matcha arbata – ypatingas japoniškas ingredientas, labai populiarius šiuolaikiniuose desertuose. Matcha desertuose išlaiko savo spalvą ir aromatingą poskonį.
Šis matcha ledų receptas draugiškas figūrai, mėgstantiems saldžiai rekomenduojame kokosų pieną keisti į kondensuotą pieną, tačiau tuomet mažiau jausis matcha skonis.
Ledams reikės:
▪3 šaldytų griežinėliais bananų
▪Kokosų pieno skardinėje
▪1,5 v.š Yugen Tea kulinarinės matcha arbatos
▪Sauja migdolų drožlių
➡️ Bananus, kokosų pieną, migdolų drožles sutrinti elektriniu trintuvu, įberti kulinarinę matcha, gerai išmaišyti ir dėti į šaldymo kamerą. Lengviau nebūna.
Daugiau gardžių receptų rasite @barska_puodai Instagram paskyroje.