Kviečiame kartu su projektu Tvarūs skoniai organizuojamą Japoniškos arbatos pamoką ir degustaciją internetu.
Pamokos data: BIRŽELIO 2 D. 18 VAL.
Trukmė: 2 ak. val.
Pamokos metu sužinosite:
- Apie arbatmedį ir pagrindinės arbatų rūšis.
- Kokie yra tradiciniai ir modernūs arbatos ruošimo būdai?
- Kaip ruošti japonišką arbatą namuose?
- Ragausite ir vertinsite arbatą taip, kaip profesionalai.
- Kokie yra arbatos indai bei kaip juos išsirinkti?
- Apie japoniškos arbatos kelią: nuo lapelio iki puodelio.
- Apie japoniškos arbatos ritualo reikšmę šių dienų pasaulyje.
Ką gausite prieš pamoką:
- Arbatos skonių lentelę ir 5 skirtingų rūšių arbatą:
- Meistro Uejima-san gyokuro arbata –5 g
- Ūkininko Ryo-san sencha arbata -10 g
- Ūkininko Akky-san žalioji arbata su ryžiais -10 g
- Ūkininko Akky-san hojicha arbata -10 g
- Ūkininko Osamu-san juodoji arbata -10 g
- Produktus atsiųsime į siuntų terminalą, esantį arčiausiai pirkimo metu nurodyto adreso.